Flaskmatare Kafeko nordic

Flaskmatare

Vår partner Packfeeder, en del av Rotzinger Group, tillverkar maskiner för sortering, orientering och matning av flaskor till fyllningslinjer. 

Packfeeder med fabrik i Spanien grundades 2002 och är en ledande tillverkare av flaskmatare till läkemedels-, kosmetik- och livsmedelsindustrin. 

Packfeeder bygger två typer av flaskmatarsystem: 

  • Mekaniska In-line flaskmatare 
  • Pick & Place flaskmatare med en robotlösning, PickFeeder 

Mekaniska In-line flaskmatare 

In-line serien från Packfeeder har ett brett sortiment av olika flaskmatare. In-Line Packfeeder flasksorterare är effektiva och flexibla som kan hantera flaskor i olika dimensioner, egenskaper och material. Med storlekar från 3ml upp till över än 1000ml i hastigheter från 30 flaskor upp till 500 flaskor per minut så finns det något för alla produktionsbehov. 

Flaskmatare
Packfeeder
Flaskmatare Packfeeder in line Kafeko Nordic
Packfeeder In-Line

PickFeeder – Pick & Place flaskmatare  

PickFeeder är en flaskmatare som arbetar med Pick & Place robotsystem bestående av en eller flera robotenheter. Vi kan anpassa utrustningen till de olika behoven i varje projekt och på så sätt öka effektiviteten i varje produktionslinje. 

Alla PickFeeder flaskmatare har automatiskt formatbyte. Flexibiliteten gör att PickFeeder flaskmatare kan arbeta med ett oändligt antal produkter, anpassade efter varje kunds behov. 

PickFeeder 
Välj kontakt:

Välj kontaktperson i ett annat land.