Förpackningsmaskiner

Förpackningsmaskiner från ledande tillverkare.

Är du i behov av en ny förpackningsmaskin eller en hel förpackningslinje för dina produkter? Vi har lösningen för dig, kontakta oss

Förpackningsmaskiner för livsmedel 

Kafeko representerar ledande europeiska tillverkare av förpackningsmaskiner för livsmedel på den Nordiska marknaden. Vi kan hjälpa dig hitta en ny förpackningsmaskin för många av de livsmedelsprodukter som finns i affärernas sortiment. Påsförpackningar av olika slag, Flowpack för t ex. chokladstänger, chokladkakor eller kex. Vacuumförpackningar eller påsar för kaffe, mjöl, socker eller frukostflingor. Kartongförpackningar som försäljningsenhet eller transportförpackningar, samt fyllningsmaskiner för bägare och flaskor. I menyn hittar du mer information om de olika förpackningsmaskinerna som vi kan leverera åt er. 

Förpackningsmaskiner Syntegon packaging line
Syntegon packaging line

Förpackningsmaskiner för läkemedel 

Behöver ni en hermetiskt förseglad flowpackförpackning för läkemedel eller för produkter inom medicinsk utrustning? Vi kan erbjuda inmatning av ampuller eller injektionsflaskor till en kartoneringsmaskin, sidolimmade kartonger eller topload samt en kartong som transportförpackning. Vi kan även leverera serialiserings- och aggregeringsutrustning samt mjukvara. Eller en fyllnings- och förslutningsmaskin för orala lösningar samt kartonering. 

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig inom förpackning av läkemedel. 

Förpackningsmaskiner Rotzinger Pharmapack cartoning line
Rotzinger Pharmapack cartoning line

Förpackningsmaskiner för övriga produkter

Djurmat, tekniska produkter, diskmedelstabletter, kort eller el-komponenter. Alla typer av produkter behöver en förpackning. Vi kan hjälpa dig med att hitta den optimala förpackningsmaskinen för dina behov. 

Förpackningsmaskinen som en del av er hållbara utveckling 

Vårt fokus är 100% på att tillsammans med er leverera förpackningsmaskiner och förpackningslösningar vilka kan hantera framtidens hållbara förpackningsmaterial. 

Papper eller kartong, möjlighet att köra en pappersbaserad film eller ett återanvändningsbart monolaminat. Vi har redan lösningar för detta, kontakta oss så kan vi berätta mera. 

Förpackningsmaskiner Syntegon paper form line
Syntegon Paper Form Line 
Förpackningsmaskiner Syntegon paper form line
Syntegon Paper Form Line 

Hela projektet hos en partner

En förpackningslinje består av gränssnitt mellan olika förpackningsmaskiner. Låt oss hjälpa dig att ta ansvar för hela linjen. En partner, ett gränssnitt, ett styrsystem. Vi gör jobbet för dig.

Vi är din nordiska partner inom process- och förpackningsteknik!

Hör av dig till oss – vi tar fram den bästa lösningen för din verksamhet.