Flowpack maskiner Förpackningsmaskiner

Flowpackmaskiner

Flowpackmaskiner, lång erfarenhet, innovation och hållbar utveckling.

Flowpackmaskiner från vår partner Syntegon hanterar hastigheter mellan 10-1500 förpackningar/min. Finns som singel maskiner eller hel linje, för laminat, plastfilm och pappersbaserade material.

Exempel på förpackningar

Hållbar utveckling med pappersbaserad film för flowpackmaskin 

Funderar du på att nu eller i framtiden ersätta era flowpack material med en pappersbaserd film? Vår partner Syntegon har efter ett långt utvecklingsarbete och industriella provkörningar tagit fram en helt ny viklåda för pappersfilmer. Med hög hastighet och utan att få veck på pappret. En helhetslösning för att hjälpa er i en hållbar utveckling. 

Flowpackmaskin Syntegon Sigpack HRM
Syntegon Sigpack

En hel linje med produktinmatning, flowpackmaskin, toploader och lådpackare 

Vill ni ha en leverantör som tar helhetsansvar för er förpackningslinje? 

En nyckelfärdig lösning med en partner, integration, kommunikation och med möjlighet att även ta ansvar för maskiner från önskad underleverantör. 

Er hela linje kan bestå av produktdistribution, en eller flera flowpackmaskiner, kontrollutrustning, en toploader eller kartoneringsmaskin, samt lådpackare för att tillverka transportförpackningen.  

Syntegon integrated packaging system, HRM/TTM 

Även fristående flowpackmaskiner

Vår partner Syntegon levererar även enskilda flowpackmaskiner med en enklare automatisk inmatning av produkterna, eller med möjlighet till att handmata linjen med produkter.

Syntegon Pack 102 
Syntegon Pack 102 

Du har produkten, vi har erfarenheten

Vi har lång erfarenhet av att packa följande produkter med flowpackmaskiner: 

Chokladkakor, chokladstänger, kex, knäckebröd, färskvaror, ost, tekniska produkter, diagnostiska produkter, kort, frallor, munkar/donuts, muffins, piroger, pajer, pizza m.m. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för din produkt.

Benchmark 

Syntegons flowpackmaskiner och totala linjer har genom tiden alltid varit referensen på marknaden. Ledande inom utveckling av ny teknologi, ledande med hög produktivitet på linjerna, ledande inom leverans av hela system inkluderande allt från process till färdig transportpall, och ledande inom hållbar utveckling. Vi jobbar tillsammans med dig för en framtid där förpackningarna är en del av ett kretslopp för återanvändning. 

Kontakta oss så bygger vi tillsammans en gemensam framtid. 

Välj kontakt:

Välj kontaktperson i ett annat land.